Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Egy dologgal biztosan nem számoltunk....hogy az elmúlt hónapban irtózatos mennyiségű cash áramlott a részvényekbe....és ha jön az ingyenpénz akkor sz.rnak nagy ívben a chártokra meg a TA elemzésekre.... az a kérdés mikor fogy el ???????
b*ik ő rá hogy Neked vagy Nekem vagy akárkinek mennyi van Szóval szerintem jön az esés most BUX-ban...de az tény hogy a múltban láttam már olyat charton hogy bux esett ricsi emelkedett pont ellentétesen ment..nem is egyszer. Menni kéne ta alapon is...
megint nézegethetem ezt a fost...szerintem BUX elérkezett a korrekcióhoz a mostani hetes gyertyával gondolom valami hasonló kis mini testü alul felül tüskés akármi lesz. meg 40k...vagyis 4K :D a BUXika ultraHD felbontáson villog...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.