Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A piac dönti el........fiygelem árgus szemekkel.......megnéztem egypár szektortársat (pld AGN)...szarul festenek egyelőre....vagy meghúzzák az utolsó negyedévben felfele vagy esnek/stagnálnak tovább....
Olvasd el Blue topic Accept elemzését.....
Fontos szinten vagyunk ......ha lefele indítják meg akkor nagy eséllyel 6400 alá megyünk....ha fel jöhet a céláram...tegnap egészen jó volt Matsmath chartja....
Azért emelkedés is bőven benne kellene lennie. A biotechnológiai üzem is bővült (eredménye mikor varható?) Új oltógyár, az új gyógyszer. Ez mind jó irány.
ezek a sok reménykedő írások..kár nézni. Én sem látom most mi a frászt akarnak. Letették, ma egy semmis nap volt. Ott vagyunk mint tegnap. Talán annyi hogy nem jött megerősítés az esésre.. de a mai alj alatt valszeg már az lesz, ha bemegyünk...bátor vagy Long hogy mered itt venni több K-s pakk meg certi, nagyon hihetsz benne. Nem tudom mi lesz és most érzésem sincs rá. (de chart alapon, én személy szerint le gondolnám) 6700 alá...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.