Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nem baj, hadd adják, ha egyértelmű a forgalom melletti emelkedő trend, simán felmehet 38-ig. Igaz, forgalom most nem nagyon van benne. Fene tudja, én még kivárnék...
Richterrel TA-alapon jó foglalkozni, akár esik a dollár, vagy szar a Q1. Ha már sokat esett, és huzamosabb ideje, kitűnő eséllyel lehet egy jó kis hosszra menni. Párszor megtettem, és a jövőben is meg fogom. Most még talán kivárnék egy pár napot, de kétségtelen, hogy már nagyon a fordulószint közelébe ért, csak ne kezdjen ott oldalazni hosszú napokig. Az első rallys nap után érdemes beszállni, asszem.
Törölt felhasználó2007. 06. 18. 06:52
Hát ez még csak papíron létezik, a csapnivaló Q2 meg lassan a nyakunkon.
Richter Indiában
A Richter, mivel a magyarországi termelési költségek jelentős mértékben megemelkedtek és a gyógyszeripart terhelő 12 százalékos adóterhet elfogadhatatlannak tartja, valamint a forint az utóbbi időben erős volta miatt Indiában tervez további beruházásokat - jelentette be a gyógyszergyár.
Törölt felhasználó2007. 06. 17. 22:04
Nem akarok ünneprontó lenni, de elárulnátok mitől vártok emelkedést a Richter esetében??
A Q1 fele annyi volt mint az előző év azonos időszakában, a dollár a második negyedévben tovább gyengült (bő 2%-ot ). Szerintem minden adott a további zakóhoz.
Törölt felhasználó2007. 06. 17. 21:41
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2007. 06. 17. 21:34
hát nemtudom vmiért a FT gyengülés ellenére is nagyon adják....
ha elindul felfele lehet veszek 20dbt mert annyi a szabad tökém :).
célár 39Kval ahol meg kivágom sztem a 40K bazira nemreális.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.