Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
most jöttem meg hosszú utamról és látom, hogy ricsink szépen emelkedett egy ezrest.
(múlt pénteki 35665-ről 36660-ra) ez szép!
most aztán mehet tovább tőlem is - hogy az előttem szólók reményéhez csatlakozzak, akár 50-ig (kibírom lelkileg).
Törölt felhasználó2007. 06. 27. 10:06
Úgy legyen!!! Ránk férne egy 50000 árfolyam!!! Na egy kicsit lehet alkudni.
remélem még megvár mert kell 2 nap a pénzemnek hogy beszállhassak.reménykedem hogy lerántják a gatyáját addig de csak egy kicsit hogy ne járjatok rosszul:-)
"Tegnap hosszú idő után ismét életre keltek a gyógyszergyártók, mely Ludányi szerint még csak a kezdet, így ismét elindulhatnak és csatlakozhatnak az elmúlt napok rallyjához. Ma a Richter esetében elérhetővé válik a 37,300-as szint, míg a szektortárs Egis esetében 22,600-nál ellenállásba ütközhet a papír, azonban ha ezt áttöri akkor könnyen 23,000 forint fölött találhatja magát.
"
forrás: link
Törölt felhasználó2007. 06. 25. 21:57
Hát remélem, h megindul, m én sajna a szakadás előtt vettem 38500-on, mikor a 44ezret rebesgették, szal nagyon megközelíttete a stoppot... Most jó vétel lehet, igen el van maradva
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.