Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ha meg veszik, akkor kinek éri meg eladni? és m iért? mert ugye azért veszik, mivel bíznak benne, hogy fölmegy? én bizony nem szórnám rá így a piacra, hanem várnám úgy 1000-el magasabra...
a www.chartcenter.hu elemzői szerint ez igen kedvező árszint a beszállásra.
vissza néztem 3 hónapot, innen fordultidáig és 40 közelébe, vagy fölé ment.
persze, hogy előfordul, hogy a piac nem megfelelően áraz valamit, de ezért lehet jó árakon venni olykor olykor!
A Richtert sok alap veszi a világ minden tájáról, előfordul, hogy ezek véletlenül épp egyszerre kapnak jelzést, hogy vonjanak ki pl ebből a régióból és helyezzenek át másikba, ezért fordulnak elő ilyen csúszások.
De ilyenkor várható az is, hogy több vételi megbízást is csinálnak különböző alapok éppen egyidejüleg, ami elég rendes árfelhajtást is okozhat!
Az euro, de főleg a dollár erősödése már komoly előnyként könyvelhető el a Richternél, ez sok nullával javítja az eredményét, erre sem árt gondolni.
jól van hejja! csak azt tudnám, hogy ki az az elmebeteg aki 38 fölött tízezerszám vette egy hete vagy nem sokkal régebben? - ha egyszer összeomlik...
(vissza kéne nézni a topikot, mert akkor beírtam ezt a kérdést)
Szerintem ezt meg a kistesóját a reformok húzták eddig, és ami a pszihológiát illeti, még fogják is egy kicsit(lefelelefelelefele:-) de igen ritkán van jó tippem sorry hogy kontárkodtam
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.