Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Richter: újabb saját részvények (2007. június 20. 8 óra 46 perc)
A Richter Gedeon Nyrt. ma reggel bejelentette, hogy a 2007. június 12-én adott megbízása alapján 2007. június 18-án 3.000 db saját részvényt vásárolt a UniCredit Bank Zrt. közreműködésével a BÉT-en 35.739 Ft/db átlagáron. link
Re: Richter Elözmény válasz erre 06.17
Richter Indiában
A Richter, mivel a magyarországi termelési költségek jelentős mértékben megemelkedtek és a gyógyszeripart terhelő 12 százalékos adóterhet elfogadhatatlannak tartja, valamint a forint az utóbbi időben erős volta miatt Indiában tervez további beruházásokat - jelentette be a gyógyszergyár.
koi
Törölt felhasználó2007. 06. 19. 21:16
Concord elemzője szerint a befektetési alapok vették a napokban a papirt remélhetjük,hogy igaz?
Mert akkor kiszámítható lenne. Ha mindenki ki tudná számolni, hogy mik a lehetőségek, akkor nem lenne kivel kereskedni, mert mindenki ugyanazt akarná.
Ehelyett a piac úgy működik, hogy kiszórja a remegő kezűeket, megbünteti a türelmetleneket és általában a nagy hal lenyeli a kicsit, hosszabb távon. :)
birom, hogy európa beesik, a dow meg már zöld és a nasdaq meg az s&p is mindjárt zöld. görcsölünk itt, mintha lenne valami komoylabb ok ezekre a korrekciókra. miért nem rendesen csak akkor korrigál a piac, ha komoly ok van rá? (vagy ha az nekem is jó!)
esetleg...de miért lenne 36 fölött? ha lehet alatta is...teljesen irracionális most a nagy eladó viselkedése (ha van még ilyen?). sztem ez eddig a legbizonytalanabb nap, hogy le vagy föl...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.