Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Sztem felesleges álmodozni. Addig amíg a külföldi alapok az eladók és mi vagyunk a vevők addig itt max oldalazás lesz.
Ha nem lesz változás akár évekig itt maradhat az árfolyam, de ha valamelyik nagyobb alap begorombul akkor 2-essel fog kezdődni a szám. Hiába ez a legjobb magyar cég ha nem hagyják itthon müködni kell egy kis idő amíg a külföldi beruházások beindítják a hengert.
Aki azt gondolja holnap 40000 lesz az nem igaz.
Persze pl az OTpnél már láttunk olyat, hogy -akár napon belül is megfordították a megbízás irányát.
Inkább benéz 36 alá. A múltkor 35.800-on spekiztem rá - majd egy hónap múlva tudtam csak eladni 36.600-on, igaz közben átaludtam egy kiszállási pontot.
én is úgy érzem, hogy nagyon nyomott az ára, csak attól félek ha beindul egy komolyabb korrekció a világban, akkor az ezt is keményen fogja még érinteni:(
inkább csak remélem...
de szerintem így is nagyon lent van. és ezt tudják a potenciális vevők is. az eladóknak kéne egy kicsit kitartani, mondjuk egy órát, és megindulna óvatosan fölfelé.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.