Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ja és az oldal nem arról szól, hogy én vagyok a tőzsdecapa, hanem a kisbefektetők a tőzsdecápák!!!! egységben az erő!!!Segitsétek egymást, adjatok tippeket, irjatok trükköket az újaknak, sk vélemények nyugodt inzultus mentes környezetben... ez a lényege a portálnak, nem az hogy én mekkora tőzsdecápa vagyok!!! csak szerényen! ;)
:DDDD
azt hiszed???? :DDD
rosszul hiszed... ujabban mondjuk beszélek brókerrel de ő általában nem azért hiv hogy ajánljon valamit hanem azért hogy megkérdezze hogy mi francnak vettem ebből a xarbol, aztán meg azért hogy gratuláljon... :DDD
Egyedül dolgozom!Nincs alattam semmilyen gárda!!!
robocápa van meg különböző scriptek amik lefutnak ugy ahogy én megirtam és szolnak hogy erre vagy arra figyeljek... sk bpmcwap indikátoraim vannak, de senki nincs aki nekem a te általad felvetett értelemben alattam dolgozna.... sőt inkább forditva!!!! Lásd: toszdecapak.hu
na jo ,te tözsdecápa vagy!:))
egy egész hadsereg dolgozik alattad!
mig meg itt csak a gazdi ra meg egy pár emebere számithatunk!
aztán ugy meg különösen nehéz hogy gazdit kiállítják játék közben! :))
győznek majd az ész érvek... én se a TAra helyezem a hangsúlyt pedig 34 az RSI, azzal is lehetne dobálózni... Gondolj arra hányan a fórumról vettek 5200on OTPt... :)
nem sokan... de még 6000en se... nem a humetes spekik meg a forumosok fogják ezt a papirt megtépázni barátom... ;)
szoval valami nagy hírrel lehetne valamit kezdeni vele de nehogy az legyen mint a molban hogy imunis rá a piac!
ezért is volt nemrég hogy már a storyt veszik meg hogy ne érje öket meglepi ha mégse!
marha rafkosak ezek a spekik!
biztos a humeten kiedzödtek már! :))
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.