Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sztem lehet 1-2 napig tart csak az eufória valamelyik topicban irta vki 18-20 jelent majd a Goldman, Bear és trásaik gondolom jó vastag minuszokat, vastagon fog majd a ceruza ne kelljen adót fizetni... ugyhogy para lesz megint ... szvsz... bár ez lehet igy túé egyszerű...
szerintem ilyen az ember, vár akkor is, ha majdnem biztos a szavazás eredménye.
jó lenne valóban átlépni a bűvös 4-est!
a visszaejtést nem értem, hogy a fed döntés után (ami csökkentést jelent) miért ejtik vissza?
Kezdődjön már 4-essel...
Nemtudom az az erzésem max. holnap vagy holnapután átlépheti, de utána a 'FED döntés utáni kiábrándulás során' visszaejtik 38-ra még december 18-a előtt.... nem tudom mit misztifikálják túl amugy ezt a dec 18-at Bogsch megmondta, hogy a tul. kör részéről biztosított a támogatás... vagy esetleg új részletek derülhetnek ki ?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.