Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
de ennek ellenére bizonytalan vagyok itt venni...sztem csak azt várják az eladók h teljen fel a vételo oldal...molt pl itt tegnap is lehetett venni...viszont ma korántsem biztos h felkötik
részben így van, de sztem az ok más...nagyon sokat jött fel a BÉT korrekció nélkül...látszott is már pár napja a forgalmon, h mindenki várja már az esést, mert 1xűen kell a további impulzusokhoz...
ez valahogy úgy működhet a fejekben, hogy okés láttunk már 4180-as otit, meg 20600as molt, meg 39800as ricsit, ez tök jó, szokja a szemünk (pszichénk), de itt már nem szállunk be, viszont akkor eldöntjük, h pl. 19xxx molnál, vagy 39xx otinál, vagy 38xxx ricsinél már hajjaj, mert ott már nem érezzük kellemetlenül magunkat, mi is a részeseivé válhatunk az emelkedésnek...ehhez igazodik a piac, és íme: itt vagyunk most...
sztem meg, ma péntek van, mindenki szabadul mindentől, csak jöjjön már a 7vége...a görög drámához meg majd jól hozzáadnak vmi pozitív sztorit a 7végén, és 7főn jöhet a fellélegzés...
otp (kb.3940)/mol(kb.19500) ma jó vétel lehet...szvsz, de ezt írtam is valahol reggel...viszont mindenki maga dönt!;)
figyelni kell nagyon kérdés...h megéri e a kockázatot itt venni bármit is...dőljön el h merre az arra...kurvára akarna menni minden...de nem tud...akkor inkább menne le minden oti 375o mol 19000 ricsi 37000 valamennyi aztán hajrá irány a csillagos ég...de így...
Szerinted MOL-t megtartja a 19500 ?
Egon valamilyen résről beszél megint ezen a tájékon :-)))
Azt ma betöltötti, és innen indul a hetedik hullám (szerinte).
Erről jut eszembe:
Kisebbségi házaspár tengerparton nyaral, asszony lubickol a vízben, kikiabál az urának:
- Gyere Gázsi, feküdj rá a hullámra !
- Dehogy fekszem, élve is utállak !
sió bakker könnyes nevetem magam rajtad:):) fúúú...jaaj annyira nevetek...nem is kapkodol te hanem tőzsdézel kapkodva:):) jaaj istenem:) vagy sok pénzed van vagy nem tudom:)
az esés előrejelzéseim csak nagyjából jöttek be, de pl. a ricsiben nem alakult ki végül a 37K-ra mutató alakzat...így a 38K maradt meg elsődleges támaszként...viszont a MOL sejtésem tök jól bejött eddig, a 19,5K...az otp lehetett volna ma jó DT-re a gap down végett...de sajna 3940-re álltam be reggel, és 1HUF bánta...a reakció időm meg olyan volt utána, amilyen...
nézd meg, h 38K-nál miként alakultak ma a forgalmi adatok...sztem beszédes...
de a legjobb válasz erre az: ott érdemes venni, amire majd 2-3 nap múlva mosolyogva fogsz gondolni, milyen jó hogy belevettél...;)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.