Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Maci, ez a tőzsde. Nem a vesztőhely, vagy az intenzív osztály a kardiológián.
(Ész)játék, ahogy Te mondtad.
Nem vagyok egy zseni, az egészen bizonyos, de hülye sem lehetek annyira...mert 3 éves kezdő létemre a tőkémet sikerült gondosan megőriznem (na jó, van még egy kis plussz hozzá).
Kexi, azért Te sem vagy az az idegbeteg típus ! :-)
Van MOL-od, van Ricsid, van Egised.
Nem szálltál ki hét elején, de úgy tűnik, nem rágod annyira a kefét.
Jó, tudom: így is plusszban vagy, de gondolom, azért neked sem mindegy, hogy 1-2 százezerrel (esetleg millával) több vagy kevesebb.
Nem komplikált.
Csak azt nem hiszem, hogy vannak olyan csoda-görbék, grafikonok és miegymás, ami megmondja a biztos jövőt.
Mert azt már nagyon sokan felfedezték volna, és soha senki nem vesztene, márpedig akkor nem működne a tőzsde.
Minek ? Ennyit akartam venni (darabra), ilyen kevéssel ki az, aki még a sávozással szórakozik ? :-)))
Nem, van még, de most nem akarok semmibe belevenni.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.