Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
real esést vér már unja hogy majd fél napja nyerőbe van nicns hozzászokva jobban szereti ha minuszban van és van miért drukkolina :) szóval essen 37500 re :)
akinek nicns saját részvénye az bíza csak tdt vel tudja shortolni mint én ma reggel :D dt jobb mert sajátodat adod el és veszed vissza lejjebb az ezerszer biztonságosabb :)
Igen... az... :-)
Erről már írtak a profitline.hu-n cca. 2 hete, és főleg ezért volt a cikk címe valami ilyesmi, hogy reményt keltő a Richter... de már tavaly is pedzették, csak senki nem figyel rá oda.
És még mielőtt valaki megkérdezné, hogy akkor miért is adtam el hétfőn 37K fölött valamivel, itt a válaszom: azért, mert amíg nem törte át a 37500-as, valamint a 38K-s ellenállást szignifikánsan, addig bármi lehetett...
Jaj, Balu ne tedd !!!!
Nincs olyan ismerősöm, aki ezzel hosszú távon jól járt volna.
Mert olyan veszélye is van a dolognak, hogy ha 1x-2x sikerül, akkor felbátorodsz, és olyankor nyomnak a víz alá de úgy, hogy belefulladhatsz.
Szia Sijo ! Yeees.... de nem csak a gyj miatt vettem.
Sokkal nagyobb durranást várok a számomra kimondhatatlan nevű új gyógyszerük kísérleti eredményeitől. Ezt már régen várja a piac, és eddig nem árazta.
Ha lehetek ilyen nagyképű, hogy mint kisbüfi szerény véleményemet kifejtem ez ügyben, akkor azt mondom, hogy sokkal inkább erre gyúrnak már a nagyok, mint a gyj-re. Ez a hír is februárban várható.
Egyébként: miután az elmúlt két hetet végigkereskedtem ricsivel, ezért bátran mondhatom, hogy korrekciózott eleget !
Most szerintem ne várj olyan hatalmas esést. 37K megerősített támasz (ugye jól mondom, Kex ?)
Igen, Balu szoktam napon belül venni-adni, ez a sima DT.
Kexi a TDT-t mesélte, amikor hitelre vesz pappert, és nap végén akármi is a kimenetele a dolgoknak, el KELL adni.
Ezzel lehet iszonyat pénzeket bukni...
Ezért kiragasztotta a monitorra a cetlit: soha többet TDT.
Én ilyet még soha nem csináltam és nem is tervezem. A való életben is esküdt ellensége vagyok a hitelfelvételnek.
korrekciónak jönnie kell..olyan nincs,hogy csak fel megy :) akkor veszek :) ja a végét is jól felhúzták a semmire 250 pontot :) nah végre nyerő a 38500 vételed :) Amsterdam vett?
venni akartam :) short után 37965 tettem vételt de csak 38010 re szúrt le elbasztam mert elfelejtettem,hogy 38000 már támasz igy főlé kellett volna ..mindegy az irány reggel nyerő volt csak zárni kell 2 percen belűl itt ugy látom nem órás trédek kellenek mint otiba :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.