Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Na, úgylátom megdöglött ez a totyik is mint a Richter.
Ez nem kereskedés ami ebben a papirban folyik. Az hogy egy harmincezres (?) papir 200 Ft-os sávban mozogjon egész nap?! Tegnap pl 29700 és 900 között, na jó egyszer-kétszer megnéztük a 30k-t aztán le is fordultunk róla szépen.. pfff de átkozom magam hogy belevettem de itt már el se tudom adni, akkora bukóban vagyok. :( vagy mégis kivágjam? Nem birom nézni már ezt a döglődést...
ismerős gondolatok...lassan csak erről szól ez a totyik...
túl volt árazva a ricsi, felspekizték anno, a reális ára 30000-40000 között van valahol, hangulattól függően...
hogy én mennyire gyűlölöm ezt a papirt és ezt a mocskos lehúzást amit ezzel művelnek az el nem mondható!
rohadjak meg, raktam volna otp-be a pénzem ehelyett, most jókora pluszban lennék, de nem, én ezt a rakásxart vettem helyette. én marha állat.
Ez a fura, Amerika nagyon megy a Richter meg nem, épphogy stagnál. Nem tudom miért nem húzzák? Valami gyógyszer árszabályozási ügy van még függőben? Valami kérdés lehet itt ami bizonytalanná teszi a külföldieket.
A 29000ft ad némi támaszt a papírnak, felfele hát a 30000- megnézte. A nagyon erős ellenállás felfele a 31800-32000 ft zóna. Majd meglátjuk, meddig lesz jó a külföldi hangulat.
Napi minimumon vagyunk nap végére!
Remélem most is jól lekötik, mint tegnap (napi minimumon zárt), tegnapelőtt, meg azelőtt és azelőtt......
Olyan ez a papir mint a partra vetett hal. Döglődik egész nap! 50ezer környékéről 30ezer alá zúzták. És nem engedik vissza.
Ez a link nagyon jó, látszik a csökkenő trendje egyértelműen. Ma is a 30000 ft visszatesztelése ment, pedig nagyon pozitív a nemzetközi hangulat. A 2012 EPS- ben sincs semmi növekedési jel, nincs hír, marad a trendelés. Beáll egy sávba, 2-3 ezer ft. De ha elromlik a külföldi hangulat megnézheti a 28k-t.Ez már a vége remélhetően. De a csökkenő trend végén 2002-ben 8-9hónap után tárgyévi előretekintő P/E értéke a forduláskor 10P/E volt.
szia Balu!
Örülök hogy látlak!:)
Mi újság? Richterről egy szót sem irok, szándékosan teszem. Otphez mit szólsz? Megvan még a pakkod? Azért szép nap ez, még ha nekünk kevés is, nem igaz? :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.