"A realitás az, hogy magyarország vezeti a halálozási listákat"
az alapkérdés nem ez volt. az volt hogy azt próbáltad meg rámbizonyítani, én maximálisan elégedett vagyok/lennék azzal, ami van. és kóklerkedtél arról hogy mind az én, meg a mi hibánk akik Mo.-gon élünk, mert "mi nem harcolunk azért hogy jobb legyen" - ez persze full demagógia, de mindegy, hiszen erre azt válaszoltam: nincs így, nem vagyok elégedett, de per pillanat hiába mennék ki akár századmagammal a Kossuth térre "kiabálni és harcolni", ahhoz egy kritikus tömeg kellene hogy abból bármi is legyen! ha kevesen vagyunk, nem érhetünk el semmit. lásd pl. a Tanítanék mozgalom, Pukli István, stb. kudarcait, nagy"okos"! pedig ők néha többezren is voltak.
az is el lett magyarázva, nem azért van sok negatív listán elöl Mo. mert az eü. ellátással/rendszerrel bajok vannak, hanem legalább felerészben(!) azért, mert berögzült, a kádárrendszerből megörökölt buta beidegződések és rossz szokások rabja az átlagmagyar (sok evés, zsíros evés, cigarette, mozgásszegény életmód stb.) tehát alapból nem is vonatkozhat ránk a felsőbbrendűségi önimádódumád, miszerint "tovább élhestz majd nyugaton a magyaroknál" - igen, továbbélhetsz azoknál, akik napi 3x csak zsros szalonnát, meg vöröshúst zabálnak és nem mozognak semmit! de aki odfigyel magára közülünk és helyes életmódot folytat, azt nem biztos hogy túl fogod élni, demagógnyúl-röfögő!
de te ezt sem akarod sem megérteni, sem belátni mert tényleg egy buta, demagóg utópista vagy! neked csak arra telik hogy külföldről idemutogass és magad felsőbbrendű pénzes nyugatiként nagyokosnak beállítva lehülyézz mindenkit.
de tudod megvan a tuti megoldás: engem meggyőztél róla hogy nálad van a bölcsek köve! gyere haza a fasza programoddal, nyomasd ki szórólapra, állj ki vele az Oktogon közepére mondjuk jövő hétfőn és egy hangosbemondóval csináld meg a magyar eü.- forradalmat, biztos sikerülni fog! én már leírtam, ha megvan a tuti recepted (hiszen utaltam rá, a rendszerváltás majd 30 éve alatt eddig egyik magyar politikai erőnek sem volt és van ilyen, a fideszt is beleértve, egy kidolgozott működőképes eü. reformja), szóval ha megvan a tuti cselekvési programod, én támogatlak, ok?! de persze aki elolvasta a hozzászólásaid az tudhatja: nincs neked ilyen, csak pofázol és "osztod az észt" = kóklerkedsz és mellébeszélsz = egy sunyi, demagóg hordószónok vagy csupán! ennyi
Rendkívüli bejelentést tesz Orbán Viktor
Ugrás a cikkhez