Fél kettõkor a kormányülés szünetében bejelentést tesz Orbán Viktor miniszterelnök - olvasható a kormány honlapján. Egyelõre semmilyen részleteket nem árultak el arról, mi lesz a bejelentés témája. Az Országgyûlésben, a
Orbán Viktor unokája is így járt volna!
Őt is ott kezelték volna!
Ezt egyedül Dózsa László (1942 - ?) unokája élte volna túl! Ja, bocs, már háromszor túl is élte!
A Seuso kincsek, mint bevételi forrás, nyereségtermelő vállalkozás?
Sok-sok ember, aki csak ezért jön?
Mekkora mákunk van azzal, hogy a leégett Mylord erre nem gondolt! Most gondolj bele, tízezrek álltak volna sorban és fizették volna neki a 4 fontos belépőjegyet. Vették volna a műanyag Seuzo utánzatokat, műanyag Seuzo virágöntöző kannákat, meg ilyeneket. Dollármilliárdos lehetett volna!
Gyorsan meg is nézem, hogy a magyar múzeumok gazdálkodása mennyire nyereséges! Lehet veszek párat magamnak!
Mondjuk a stadionok megtérülésében én nem hiszek, ellenben a Seuso kincsek megtérülésében igen.. Hány turista jön ide hogy megnézzen egy Ftc meccset, és hány turista vesz belépőjegyet a Seuso kincskre ? Elég ha erre gondolunk
Sztem a nemzeti hip-hop felülmúlhatatlan a maga nemében. A többi inkább "csak" vicces ill. jópofa. De a hip-hop komoly tartalommal is bír. Szatirikusan állít olyan görbe tükröt, hogy még sokan be is cumizták a "nemzethy oldalról". Nem értették elsőre, hogy csak tréfa.
Az király, az a szám. Meg az egész lemez. Három napig néztem csak, miután először hallottam. A Maci, pl. ... vagy a Kalauz-ok.
Megjegyzem, évek óta először vonatoztam, és több kellemes meglepetés is ért. A személyzet lényegesen jobb képet mutatott. WiFi, mobiltöltő a vonaton. Azért show is volt, hogy a Keletiben kérdeztem, hol a vécé. Aszongya az őr, hogy kétéve, amikor a migráncsok jöttek, bezárták, és Soros ellopta a kulcsot, nincs. Ismétlem: Budapest főpályaudvarán két éve nincs vécé.
Az az ország, amelyik 100 évre tervez, nem stadion épít és gimnáziumot (meg egyetemet) zár be, nem ellenséget keres, hanem barátot. Satöbbi, de itt most nem ez a téma.
"egy sivár, szegényes ország lennénk, nemzeti büszkeség nélkül." A nemzeti büszkeség nem ott kezdődik, hogy jó oktatást kapjanak a magyarok annak érdekében, hogy jól keressenek? A nemzeti hiphopból ismerős ez: "Állok a pusztában, gatyám lobog. Seggem kilóg, gyomrom korog. Nézek a magosba, gondolok nagyot! Magyar égre magyar csillagot! Nyugati szél fú, délibáb ragyog. Magyar vagyok, szittya vagyok! Nem vágyok sokra, de egyet akarok: Magyar nemzeti hip-hopot!" ?
Rendkívüli bejelentést tesz Orbán Viktor
Ugrás a cikkhez