Fél kettõkor a kormányülés szünetében bejelentést tesz Orbán Viktor miniszterelnök - olvasható a kormány honlapján. Egyelõre semmilyen részleteket nem árultak el arról, mi lesz a bejelentés témája. Az Országgyûlésben, a
Mondjatok még valaki az elmúlt 27 évben aki ennyire kiállt volna a magyar érdekekért ?
Jó..lehet támadni innen onnan hogy lopnak ezt, meg azt.....a régebbiek is loptak..csak ők meg semmit nem tudtak felmutatni .-)
Seuso kincs az ide tartozik, amit jogtalanul elloptak...itthon a helye..
a világ egyik legnagyszerűbb Római kori kincse.
Lehet majd tudósoknak tanulmányozni...túrísták is jönnek majd megnézni... Magyarország presztízsét emeli.
"Magyarországnak sikerült visszaszereznie a Seuso-kincs második hét darabját. A családi ezüstnek Magyarországon a helye, kötelességünket teljesítettük, hazahoztuk"
Azon morfondirozok, hogy visszaszerzes es a hazahoztuk szo mit jelenthet ebben a kontextusban. Fizettek erte, vagy megmentettek? Hozzajuk vittek haza, vagy a kozosbe?
Es akkor a Golgotara is tesznek egy tisztesseges ajanlatot?
Nem tudom mi jelenthet be, de úgy érzem, hogy a pszichiáterekkel lesz kapcsolatos!
Vagy a pszichológusokkal!
Melyik az, amelyik a szociopatákkal foglalkozik?
"Fél kettõkor a kormányülés szünetében bejelentést tesz Orbán Viktor miniszterelnökelvtárs"
a bejelentés 1.hivatalos vázlata:"én,családom,összes rokonom és ismerősöm 7 éve lopunk,csalunk, hazudunk megállás nélkül,-beleláradtam és eltakarodok végleg a halál faxába,hogy végre a magyar polgároknak is jobb élete legyen"!
a bejelentés 2.hivatalos vázlata:"én,családom,összes rokonom és ismerősöm 7 éve lopunk,csalunk, hazudunk
megállás nélkül és nem akarunk leállni,-maradunk örökké,inkább a magyar polgárok menjenek innen a halál faxába!
oszt ennyit akartam mondani,meg hogy Soros és az EU
Rendkívüli bejelentést tesz Orbán Viktor
Ugrás a cikkhez