Azt már csak hallkan jegyzem meg, hogy pl. a BLUE topickban már arról megy a beszélgetés, hogy nem-e az egész mögött O.V. áll.
Ebbe talán jobb nem is elmélyülni.
Ebben maximálisan eggyetértünk, szerintem is a legtöbb cég/ember becsületes, csak kérdés, hogy egy pánikban meddig képes egy becsületes cég is talpon maradni. Mert az látszik pl. a Q. esetében is, hogy egy begyűrűző folyamat vége lett a csőd, amitől ők persze még lehettek tisztességesek.
Persze, érthető, én sem örülök a helyzetnek, de ebben az iparágban is becsületes a legtöbb cég/bróker, vagy legalábbis nem sértenek törvényt szándékosan.
Szeretném átismételni a kritikus részeket:
- ha baj van, de a cég amúgy tisztességesen játszott (nem csalt, nem fiktív ügyeleteket kötött, stb.), tehát a Kelernél nyilvántartott részvényeimet maradéktalanul visszakapom
- ha bedől, akkor a BEVA az éppen a számlámon lévő készpénzre vonatkozóan teljesít limit értékben (1-, illetve 6 milla) - a meglévő, elvileg hiánytalan értékpapír pakkom mellett
Magam részéről maximálisan meg vagyok velük elégedve minden szempontból, nincs ezzel gond.
Egyszerűen csak arról van szó, hogy félti az ember amilye van. Nem attól féltem, hogy tőzsdén elbukom, mert az az én hibám, hanem attól a lenyúlják mint pl. BC-nél, az ellen ugyanis teljesen védtelen vagyok.
És mivel forgatom a pénzem, van, hogy időszakoksan számlán áll és nem részvényekbe.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?