A randomnál beállitott forintszámlát látja a rendszer? Nekem erste bankszámlám van. (Még nem léptem be, várok) Azt mondták, hogy addig nem lehet kiutalni pénzt, amig nem vették fel az aláírást. Ezt nem értem, mert nekem az ersténél van bankszámlám.
Ez az Erste egy nagy rakás sz@r, kb a CIB ebroker szintjén van úgy az 1990-es éveket idézi az erste platformja is. Sztem Virág elvtásat vegyék fel és csináljon egy normális , átlátható és használható gyors platformot, legalább olyant, amilyen a RANDI volt. KATASZTRÓFA, ha egy banknak csak ilyen gyatra szarra futja, jó magas árakon :(
Háát, az első találkozás élménye nem valami biztató. Jelszócsere, MFID rendben ... Majd mikor az egyik menüre (azt hiszem Szerződések) kattintok, akkor kidob :-( konkrétan: Üres képernyő-t ad. Új bejelentkezés, új SMS, ismét üres képernyő. ieddig ez: -1
USA is 2 helyett 7 dolcsi...stb stb Nem véletlenül hagytam őket én is ott pár éve
Törölt felhasználó2022. 10. 02. 13:35
Szerintem jobb volt a Netboon felülete. Erstébe állandóan be kell lépni sms-sel. A randomnál ezt csak egyszer kellett naponta megcsinálni. Nincs annyi termék az erstében. Pl. nem árulnak államkötvényt, rövid kincstárjegyet.
Most hívtam őket. Csak azért írom le hátha valakinek segít. 91-et kell írni a régi randomos kód elé így jön ki a hétjegyű erste kód. A jelszóban pedig nem lehet speciális karakter, és minimum 6 karakter kis betű nagy betű és szám. Esetleg ha valakinek gondja van hívja őket, most is elérhetők.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?