Az Erste webinárium 3. percében technikai szünet, leállt az egész... Grat, pont ezt vártam! Hozzá nem értés, lefagyó rendszer, összegányolt szoftver, amatőr vircsaft. Erste feeling, pont ez az, ami miatt önszántamból soha nem lettem volna Erste ügyfél. Milliárdos forgalom mellet is leszarják az ügyfeleket, képtelenek normális rendszereket működtetni. A kereskedési felület esetében is pontosan erre számítok. Vége a jó világnak, úgy látszik Virág Ferin kívül nincs senki, aki normálisan működő felületet össze tudna rakni. Bár gyanítom, hogy tudnának, csak nem érdekli őket kicsit se. A jó k.... anyádat Feri, nagyon kib...ál velünk!! Annak idején a KBC-től üldöztek el a díjemelésekkel (azóta is visszasírom a Peti-t, ami még a Randi-nál is jobb volt), most meg akaratomon kívül lettem ennek a szutyok, rossz hírű lehúzós cégnek az ügyfele. De csak addig, amíg nem lesz egy diszkontbróker, ahol van TBSZ!!! Úgy húzok el az Erste-től, mint ide Lacháza!!! Addig meg marad a kínszenvedés a tetves Erste-vel.
Elso 5percben lefagy az eloadas. Hang gyenge, folyamlatosan szakadozik. Kereskedesi rendszerrol nincs szo, csak az elerheto termekekrol. Mikrofon csere utan is szaggat a hang
Engem speciel a rendszer működése érdekelne, de úgy látom ez sem erről fog szólni. Tényleg saját magukat marketingelik és nem arra törekednek, hogy elmagyarázzák, hogy hogyan működnek az új rendszerek, ha már basztak üzemeltetni a Randomét tovább.
Úgy tűnik igen, akkor majd holnap próbálkozom. Bár a GYIK nem ezt írja: https://randomcapital.hu/gyik2 "17. Mikor tudok online konvertálni? A magyar tőzsdei kereskedési napokon 8:00-23:00 óra között."
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?