Accept és Virág Feri már letett "valamit" az asztalra, a sok stílustalan, sikertelen nyálcsorgató lúzert pedig ezt jó magyar szokás szerint irigységgel tölti el, és próbálják firkálmányaikkal lejáratni Őket.
Szerintem is ciki volt ez a levél egy pénzügyi szolgáltatótól! Azt hittem valami hír van a randomnál, hogy mindig fórum elejére ugrott a topik... :))) Komoly meccs volt utána Breker betegesen(neki sem ártana azért egy "egészségügyi" szakember!), védte a Ferit az biztos és a stílusa semmivel sem jobb mint a másiké - csak a modi látom oldalt választott...
Én sem láttalak itt még és másutt sem... Rendszeresen olvasom Breakert, tény, hogy van egy stílusa, de engem pl nem zavar az a stílus különösebben. Viszont nem igaz, hogy beleköt másokba A Blue topikban rendszeresen ad elemzéseket, de ezt bizonyára Te is tudod. Nem értem, mi ezzel a gond. Viszont nem birom a gyűlölködést és az agresszív fellépést. Itt ennek - szerintem - nincs helye. Ilyen hülyeségen vérre menni, hogy milyen a random hírlevele? Én is kapom, olyan amilyen. Le lehet róla íratkozni.
téged sem láttalak itt még... Szerintem breaker a portfólió fórumának legpökhendibb tagja, személyeskedő, sértő stílusa van - nemhiába tiltják ki folyton, ez már vagy 10. regisztrációja, de lehet sokkal többbbb... Most is breaker kötött bele a másikba, ezt el ne felejtsd! Palmin meg ezek szerint nem hagyta, mondjuk kicsit agresszív, ez igaz.. Az a legnagyobb baj, hogy brekar sem veszi észre magát, hogy ez nem fog leállni... Telespammelik a random fórumát,erre még te is ráteszel egy lapáttal... Nem szabad etetni a trollt...
Mik ez a gyűlölettől csöpögő agresszió? Nagyon gáz a stílusod, nem vagy ide való, vedd észre magad. Gondolkozz el az életedről és oldd meg az alapproblémát. Amúgy péntek van, lazulj, ma felfelé ment a BUX! Én is randomos vagyok, semmi baj velük.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?