Köszönöm az infót, bár ilyen kis felület 4 col-t továbbra is csak, telefonálásra és egyéb tevékenységre találom alkalmasnak, kereskedésre kicsinek tartom akármilyen jó programot is készítenek rá!
Az iPhonos arra jó, hogy ha autóban ülök akkor is a pillanatnyi árat látom, de megbízást . vagy egy villámkötést menet közben, de még egy piros lámpánál sem tudok indítani, akkor félreállok, azt vagy félrenyomok, vagy nem, így nyomtam egyszer vétel helyett eladást, és nagyon nem volt mindegy :(( azóta ezen nem kísérletezek a kereskedéssel!
Az IPhone-os applikációt még nem a Random fejlesztette, hanem egy külsős céget bíztak meg vele, ezért azt nem tudják maguk fejlesztgetni, de elvileg már dolgoznak az újraírásán, hogy utána szabadon fejleszthessék mint a többit.
Ha jól emlékszem mintha év végére mondták volna, hogy addigra fog remélhetőleg elkészülni....
iphone alkalmazas annyira nem penge sajna (nekem pont forditva van mint neked, azaz ios tablet, android mobil), de amiota van ez az uj androidos cuccuk azota joval tobbet sasolom a tozsdet mint korabban, de egyelore ennek csak a hasznat latom. :) kopkopkop!
Milyen a telefonod?
Nekem androidos van és a "streamesitett" nyitott ajanlati konyvvel szerintem nagyon is hasznalhato akár mar komolyabb napon beluli kereskedesre is! korabban tenyleg eleg gyenge volt, de most kereskedesre jobb mint a netbo, szerintem.
persze ahogy wyl kollega is irta: lehet, hogy az ajanlat beadasanal is jo lenne, ha az 1 arsav helyett 5 lenne, de akkor szerintem a parancsgomb messzire kerulne a felso sortol.
Igen, jó lenne, ha időnként kommentelnének, válaszolnának ők is. Talán az is a kölcsönös bizalomerősítést szolgálná, az aktuális kérdéseken, megoldásokon túl :)
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?