milyen platformon írtál nekik? email címet adsz? értem most már az osztrák adót, de akkor ki írta be hogy reklamáltak és visszaadták neki mert tbsz-e van? akkor ez hoax?
Sziasztok! Nekem is soknak tűnt az Erste oszti utáni levonás. A 27,5%-ot értem, mert annyi az osztrák osztalék adó. De többet vontak le, ezért rákérdeztem az Ersténél , a válaszuk ... "Tájékoztatjuk, hogy az Erste részvények osztaléka után az adózás a következő:Osztalék adózása: Az osztalékot az osztrák Erste Bank fizeti, az osztrák adójogszabályok szerinti 27,5% forrásadót von le a kifizetés előtt.A magyar jogszabályok alapján az osztalékot további 5% adó terheli, így a kifizetett osztalék bruttó összegéből összesen 32,5% adóteher kerül levonásra." Az 5 % -ot tudjátok hogy milyen adó ? nekem lövésem sincs
Én Rafira tennék, de igazad van. Egyébként kötelezném a cégeket osztalékfizetésre, kivétel, ha mondjuk a közgyűlésen jelen levők valamilyen előre meghatározott nagy arányban meg nem szavazzák, hogy ne legyen. Én is unom, higy a cégek többségi tulajdonosai visszaélnek a helyzetükkel
Nevetséges. És még írjak majd nekik hogy az egészet kérném, mert tbsz. Erstét vagy Rafit vegyek belőle az a kérdés. Rafira megorroltam mert sose fizet semmit... De talán jobban megérné azt venni. Nagyobb benne az emelkedés lehetősége. Nem tudom...
Raiffeisen Bank International részvényesek