A 200 heti mozgóátlagnál akartam eladni, ami 18 volt, és egybeesett az 50 havival, ezek kemény szintek lehetnek. Akkor ez 18 volt, most 17.45. Ha nem tudsz dönteni, eldobhatod egy részét egy olyan szintnél, ami szerinted ellenállást képezhet, szerintem ez a 17. De ez azt is jelenti, hogy ha 17 fölé megy, és 2-3 hétig 17.5 felett zár utána, akkor nincs megállás és 28 is lehet vagy 30. Én a felét eldobnám 17-nél és a maradékot már nem adnám el 19-nél. A 19-21-es szinten csak egy nagy crash volt, elvárok egy ellenkező irányú rakétázást, ha áttöri a 17.5-öt, felmegy és visszateszteli és onnan felfelé indul. De rám ne hallgassatok, a 18-as eladási megbízásom se teljesült hanem leomlott az árfolyam :)
Sziasztok! Van itt vki aki Raiffi rv-t birtokol és IBKR-nél van számlája? Ha igen, meg tudja -e mondani hogy miért tűnt el a grafikon lehetőség? Nincs élőadat előfizetésem, nem is akarok, de eddig mutatta a késleltetett adatokat, grafikont, most meg subscribe-ra akar rávenni... Amúgy ugyanez van az Erste rv-nyel. Köszi
Raiffeisen Bank International részvényesek