Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
kár, hogy viszonylag kicsi volt a legutolsó jelentésben a kitettség, de azért nem rossz: link
Örültem amikor a Plotinus is vett, megerősítette, hogy itt jó pozit vettem fel tavaly augusztusban.
Nagyon durva ahogy a Citadella megy. :) Öröm nézni minden nap.
Tavalyi évben folyamatosan bővítettem. Amikor megtudtam hogy változik a befektetési politika akkor tettem be nagyobb összeget. Nagyon bízok Viktorban!
Várjuk meg a mai Citedella árfolyamot, ha abban sem lesz esés akkor ismét jót lépett időben! Ne felejtsük el volt itt vastag mínusz a DAX-ban is!
Most néztem rá, abszolút csúcson a Citadella..nem tudom, hogy csinálja..
Így utólag nem bánom, hogy dobtam a kínai long pozimat.Ha a shanghai composite benéz 4000 alá akkor legfeljebb újragondolom a long-ot.
Igen, valamit biztos változtatott a portfólióban. Tipp: vagy ideiglenesen zárta (csökkentette?) a kínai pozit, vagy nyitott mellé valami mást, pld Bond sortot, ami az előbbit kompenzálta.
Viktor tegnapi és mai írásait olvasva olyan érzésem volt, mintha én is ezt gondoltam volna korábban. Persze nem, eszembe sem jutott, de elég meggyőzően írt logikusan érvelve, így hamar azonosulni tudtam a gondolataival. És ilyenkor Viktor nem szokott mellé lőni. Szóval igen optimista vagyok a Plotinus idei kilátásaival kapcsolatban.
Törölt felhasználó2015. 05. 05. 19:24
Előzmény:
törölt hozzászólás
Igen aki rendelkezett részvényekkel 2014 szept 12-én.
A Plotinus.hu oldalon pontosan rajta vannak még a feltételek.
Maveryck
Köszi szépen a linkért!Én is bízom a kínai tőzsdék további emelkedésében.Ott is különben mi lenne az alternatív befektetés a kínai befektetők számára?A Las Vegas Sands Macao kaszinói
látogatottsága nem javul.Ez is mutatja,hová viszik a pénzt a kínaiak..továbbra is a tőzsdére.Persze a fák nem nőnek az égig.
Biztos csak a szokas hatalma reszemrol, mert az. alapjaim jelenteset minden honapban elolvasom. Es tenyleges pelda arra amit irtal a masterplast, addig napokig nem volt forgalom benne.
Mas: nemsokara egy makszemnyi osztalek is befolyik a kasszaba
Ez eleinte jó lenne és érdekes, de ha már sokan próbálják másolni a főnök befektetési ötleteit, hátránnyá válna.
Pl képzeld el, ha elkezdjük felvásárolni az Opimust, idő előtt megneszelnék és felvernék az árat:) Soros és társai befektetéseiről is csak utólag tudunk meg infókat.
Tibi: Olvastam a blogodat, nagyon hasznosakat írsz. A 0,5-1% kitettség nekem nehezen tarható méretgazdaságossági problémák miatt, de 10% körül leálltam a vásárlással, és szerencsémre a múltban se csücsültem ennél nagyobb arányban semmiben.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)