Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az eddigi tőkeemeléseknél egyszerű halandó is jegyezhetett részvényt? Várható ez a közeljövőben? Illetve ha lehetett jegyezni, mihez volt belőve a jegyzési árfolyam?
Így van!Sok minden függ Görögországtól.
Ha nem lesz baj akkor az európai részvények ismét felfelé fognak menni.
Tervezem,hogy továbbra is fogok vásárolni a Plotinus részvényekből hosszú távra.
Szerintem is nagyon tisztességes az eredmény. A cég 50 forinttal feljebb állhat a könyvben az srv eladásokkal. Ha így tesznek akkor egyre nagyobb lesz a kereslet a részvények iránt és a haszon is nagyobb lesz a részvényeladáson. win-win.
Ja gyorsan változnak a dolgok:) (ahogy a mester is írja)
Holnap meglátjuk, hogy a kiragadott időpillanat mit hoz. Most néztem DAX-ot, eléggé meglepett az esés mértéke.
"Közgyűlés módosítva korábbi tárgybani döntését (2/2014. (VIII.27.) számú Közgyűlési Határozatát) jelen Közgyűlési Határozattal felhatalmazza az Igazgatótanácsot arra, hogy az Alapszabály és a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseinek betartása mellett saját részvényt szerezzen az alábbiak szerint: a) felhatalmazás időtartama: a mai naptól számított 18 hónap b) megszerezhető részvények fajtája: törzsrészvény c) megszerezhető részvények névértéke: 250 Ft d) megszerezhető részvények darabszáma: 700.000 db e) megszerezhető részvények esetében az 1 db részvényre jutó legalacsonyabb és legmagasabb összeg: minimum 1 Ft illetve maximum 15.000 Ft."
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)