Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ha be lehet szállni a tippelésbe...:)
Én is 3800 fölé, de inkább 3900 környékére várom.
Ami még érdekes, hogy a cég mostanában nem tett be új mennyiséget a könyvbe. Lehet keresnek olyan vevőt, aki megvesz egy nagyobb pakkot egyben, vagy az új bvps után egy új árszinten fognak beállni. Vagy egyszerűen hagyják kicsit fellélegezni a kisbüfiket az eladói nyomás alól.
Remélem, hogy csak én érzek némi rosszindulatot a hozzászólásodban:-)
Esetleg nem vettél időben Plotinust? Még most is vehetsz 4100-on (nagy valószínűséggel kapni fogsz), ha korábban nem tetted, véleményem szerint az év végén 4500-ért simán el tudod majd adni, ami tisztes haszon.
Tavaly 04.03-án jelent meg a Q1, abban volt a BVPS, gondolom idén sem lesz ez másképp.
Természetese, ahogy a menedzsment is leírta lehetnek (lesznek is) visszaesések, de magam a BVPS-t 3800 fölé várom.
Azért 100 e részvénnyel kb. még fél évig lehet tartani az árfolyamot 4100-on, vagy akár alatta is. Gondolom nem célja a menedzsmentnek piacra borítani, inkább apránként, ezen a mostani egyensúlyi árfolyamon szépen lassan megválnak tőle. Érdekes kérdés az lehet, hogy előbb éri-e el a BVPS a 4100 Ft-ot, minthogy elfogyna a 100 e db részvény, illetve, akár menet közben feljebb is vihetik az eladási árat, ahogy nő a BVPS. Ezt szerintem csak a menedzsment tudja.
Én vettem, mert szerintem jók a fundamentumok, folyamatosan emelkedik a BVPS. Nem is értem, hogy mások miért nem vesznek a jó hírekre, de mindegy. Holnapután kijön a legújabb BVPS.
Rutintalan Plotinus tulajként hó elején kezdtem vásárolni, mivel a látványos bvps emelkedésre az árfolyam maradt a helyén. Gondolom a sr eladásokból lévő árfolyamnyereség és a gerincklinikából befolyt osztalék is emeli a bvps-t, + némi nyereség is lesz a feltételezett pénzügyi befektetésekből. Csak én gondolom, ha elfogy a sr, akkor hirtelen elindulhat fel? Mivel korábban nem követtem, esetleg egy jó bvps-re emelhetik a könyvben az eladási árat?
Nem vagyok teljesen képben, de elvileg elfogy a 2345db(minusz a mai eladás ha volt) maradék saját részvény. Várható a közeljövőben hogy valaki átruház a cégre, vagy a következő kibocsájtásig itt a vége? köszi
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)