Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
BVPS tiszteletére kiürült a könyv eladói oldala. Gondolom ha bejön a fórumon is említett feltételezés az új növekedési hitellel kapcsolatban, annyira nem lesz sürgős a srv értékesítés. Arra tippelek, hogy 3960 környéki bvps lesz, és 4300-ra fognak visszaállni a könyvbe. Persze az elkövetkező 2,5 nap alatt bármi történhet +-, szal értelmetlen beírás, csak gondoltam megtöröm a csendet:)
Én nem vagyok ennyire optimista, de lehet igazad lesz. Végülis a gspark árfolyama is tovább emelkedik (20-25Ft), illetve a srv értékesítésből is lesz rendkívüli jövedelem(12-?Ft). A kínai kitettség viszont elvileg csökkent ha jól olvastam, kérdés melyik időpillanatban és mennyivel. A Ft-nak meg szurkolunk.
Szvsz felületes ismereteim szerint 60-70Ft-os növekedésre gondolnék jelen állapotban. Vagyis éppen határeset hogy feljebb álljanak-e a könyvben, amit persze gyorsan megváltoztatna ha elmenne még 15-20k.
Nem lehet látni. Gondolom feltételezés, mely arra alapul, hogy 5000db-al folyamatosan bent állnak a könyvben. A kötés után pár percel vissza is állt valaki ugyanannyival.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)