Részben értek csak egyet veled. Amit leírsz azzal gyakorlatig egy befektétési alappá minősítjük a Plotinust, ami nagyjából az egy jegyre jutó vagyon értékén forog mindig. A tőzsde szerintem arra való, hogy lehessen spekulálni, lásd tavaly nov-dec és január, amikor nagyon eltért a piaci ár a BVPS-től. Ezeket mind kiölöd a papírból. Ez nem feltétlenül függ össze azzal, hogy vki napizni akar vele. Mondok egy példát: jön egy-két rossz hír, beesik a BVPS is sokan eldobják, akár BVPS alatt, aki bízik benne hosszú távon ekkor diszkont áron vehet. Namost ekkor megint jön a cég és a BVPS-nél beáll vételre?
Hangsúlyozom a cég befektetési politikájával, hozzáállásával eddig maximálisan elégedett vagyok 2011 február óta, azóta csak növeltem a kitettséget, összesen egyszer adtam el 2 kisebb pakkot, amit visszavettem (olcsóbban) TBSZ-re.
Hangsúlyozom a cég befektetési politikájával, hozzáállásával eddig maximálisan elégedett vagyok 2011 február óta, azóta csak növeltem a kitettséget, összesen egyszer adtam el 2 kisebb pakkot, amit visszavettem (olcsóbban) TBSZ-re.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)