Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Hasonloan velekedem en is. Bevasaroltam ide is rendesen, bar jelenleg minuszban megsem izgulok. Amikor tehetem, akkor meg bovitek es kivarom itt is a sztorit. A sracok porgetik rendesen ez is latszik.
Tavaly nyár elején 2200-3000-ig benne voltam 4iG-ben (SPLIT előtt). Eldobtam, mert csak kínlódott le-fel, aztán fel - le. Egyszer van vevő, utána nincs. Aztán megint nincs. Megúntam, kiszórtam nyerőben. legalább 5x-t buktam vele. PLOTI-val már nem fogok. Ha kell fél évig itt áll majd a pénzem. Nem izgulok napi fel-le mozgásokon.
Hát elvitte a show-t ma az biztos. Onnan hoztam ide 10 M Ft-ot. Az hozhatott volna 2 M-t, de nem baj. Érzem hogy a csapkodás után itt többszörözni tudjuk a pénzünket. Minden jel erre mutat. :-)
aki picit is hisz a papirban mar nem ugrik ilyenekre... lattunk mar ilyeneket sok helyen... 4igben is ment a dobalozas 2000 kornyeken, mostmeg 2200... itt is ez lesz, megy a dobalozas aztan hirtelen egyszer kilo
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)