Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Lesz még ilyen, azt írták. Ha nagyon magas lesz a részvényár a deal pillanatában, akkor "áprilisi eső aranyat ér" vagy nem! Amúgy pl mikor M.L. emelt tőkét akkor mindig az aktuális piaci áron emelt, na az korrekt. Vagy a SET ami többször is emelt magasabban, az is korrekt a maga nemében.
Szerintem inkább nektek kéne a vezetést. Ugyanaz a szitu mint a wallisnál csak ott legalább van név és érték is. De ott is megcsinálták. Diszkont áron kaptak részvényt amit szórnak a kisbüfikre. Majd ha elfogy fordul.
A Vár zrt bejelentés óta olyan nagy forgalmakkal esik a papír, hogy nemigen tudom elképzelni, hogy nem a 19e db-os pakkból kerülnek más kezekbe most a részvények. Mondjuk annak szerintem semmi értelme, hogy maguknak realizálják a 11500 as bekerárból a nyerőt, amikor az egész sztoriban hosszabb távon ők is sokkal nagyobbat kaszálhatnak. Ráadásul egy ilyen mutyi ha kiderül, óriási presztizsveszteség lenne az Ádámosi féle csapatnak. Azt viszont el tudom képzelni, hogy folyamatosan adják át más kezekbe (talán már az új leendő tulajéba) ezt a pakkot is, közben meg tolják lefelé a pillanatnyi cégértékhez közelebbi árfolyamhoz a papír árát. A lakásvásárlásos példa ilyen szempontból abszolút találó vsz, az új tulaj sem akar hiperdrágán beszállni egy lényegében üres cégbe. Btw azt figyeltétek, hogy nyitóban volt egy 500 db-os átkötés és 14:35-kor meg még egy 18200-on? Ilyet nem a jólértesült brókerek szoktak csinálni, ha vége egy nagyobb megbízásnak?
Nem ma lesz ne aggódj. Csak ha megyünk fel akkor üres lesz az eladói oldal jó darabig Plotinál láttunk már ilyet, hogy órákig nem volt eladó RV felfelé.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)