Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
nálam 21,8k-22k az alja, nálam van egy szűkebb emelkedő csatorna is annak is az alja nálam 21,6k szóval én egyáltalán nem várom 20,6-ig de tegnap se vártam 25k-ig. (szerintem ma zöld nap lesz egyébként.)
Itt a grafikon a háromszöggel. 20k az 38-as fibo szint is, a háromszög talpa és már kétszer megfogta. Technikailag ott fordulni kellene. Viszont Kockafej!!! Mi a véleményed? Szabályos lenne egy következő kitörés a háromszögből, ha fordul? Mondjuk egy holnapi, holnap utáni gyertya kitöréssel? Vagy narancssárgával behúztam egy nagyobb háromszöget esetleg?? Kinek mi a véleménye? https://invst.ly/a2k50
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)