Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az a bosszantó, hogy eredetileg 5500-nél akartam, lett is volna tőke rá, de el kellett utaznom és persze nem vettem. Utána meg már 30 K felett néztem csak rá. Na akkor azért szidtam magam rendesen, hogy ennyire béna hogy lehetek. Tanulva az esetből naponta minimum kettőször rávizslatok. Piszkálj a fantáziámat milyen sztori lesz belőle.
Tényleg jól tartja magát. A KGY után Én gyors esésben reménykedtem (főleg úgy hogy az elsőbbségi RV-ket nem vonták be), hogy tudjak olcsón venni. Eddig ez nem jött be. Jelenleg még nekem drágának tűnik.
Csak semmi pánik. A szokásos, közben meg rakják bele az 5 milliókat. Múltkor 22.000 közelében vettem, és 30.000 fölött adtam el. Szerintem ez ismétlődik, mert ezt rendesen rángatják minden logika nélkül.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)