Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
ön is itt van? egyszeriben milyen aktív lett a fórum. úgy látom más is észrevette hogy sunyiban itt lenyomták az árfolyamot, de az biztos hogy az elmúlt napokban nagybevásárlás folyt. meg kell nézni a számokat!!!! figyelem jóideje.
szerintem is ideje lenne fordulnia, legalább 10 napja megy le minusz 10% -kat nagyon remélem, hogy akitől megvettem ma 20600-on,sajnálni fogja, hogy eladta
az altera volt a wallis ugye? ugyanazok vették meg a plotit-is. biztos nem azért hogy elaltassák szépen csendben a céget :-) teljesen normális hogy a januári nagy menet után korrekciózott. szerintem túl sokat csorgott mostanra lefelé. de mindíg így van ez... túl sok emelkedés...túl sok visszaesés. nem tanuljuk meg :-) a szemfülesek meg megcsípték a 21 000 alatt is. bocs a közhelyes okoskodásért, de most tipikusan ez van szerintem.
Törölt felhasználó2019. 02. 08. 11:31
22000-es arfolyammal, egy 160as split utan lenne ~138 Ft... ha altera (wallis) modjara viselkedik es megy majd, akkor egy jo 15-20x novekedest a sracok barmikor tolhatnak, ami azert nem keves potencial
Eebbol meg barmi is lehet :-) nem vetettek el a 1/160 splitet sem... meg akar a kesobbiekben az is meglehet akkor meg lesz egy nagyon jolarasitott papir. Most meg eleg jo aron van, igy gondoltam beleveszek :-)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)