Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Lenne pár kérdésem azokhoz, akik tavaly kaptak osztalékot a cégtől: Megkapták már az osztalék igazolást? Ki küldte, a cég vagy a Kelertől kapták? Nekem valahogy elfelejtették megküldeni, de kellene az adóbevalláshoz. Nem tudom, hogy kitől kellene kérni...
Össze vissza ugrálok én is kicsi pénzzel. A gyászhíres 105-ös Est-emet én is adtam, de ma Alteot is kis nyerőben. Félek, hogy lecsorog újra. Amióta megvan, többször ezt játszotta. Lehet, hogy most másképp lesz, akkor ez van. Kicsi nyerő zsebben.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)