Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Az árfolyamot most egyenlőre elengedtem, nem érdekel a konkrét rv ár. Ha elkezdene hirtelen esni akkor úgy sem tudnám eladni, az ajtó szűk lenne. Bizok abban, hogy tényleg jön egy komoly 10-100MRD-os cég és akkor mindegy a mostani ár. Az árfolyamot sztem is 1-2 bróker próbálja meg kordában tartani a könyvből én is azt látom, hogy megpróbálják lekötögetni főleg a nap végén, de ehhez Zelle Éva sokkal jobban ért nálam szóval elhiszem ami írt. Remélem azért történik mert várnak valamire, vagy pedig még vásárolni akarnak és nem szeretnének a szükségesnél többet fizetni.
Helló! Itt vagyok továbbra is sőt még vásárolgattam is mostanában a pakkomhoz. Nincs konkrét ötletem arra, hogy mi jön, ami nagyon tetszene az mondjuk a Bonafarm csoport lenne:). Nézegetem a közzétételi helyeket és várom a híreket. Ahogy nézem a folyamatot olyan mintha az Alterá-nál történteket copyzná egy az egyben az AKKO. Lassan sztem várható lesz egy split, egy rendkívüli közgyűlés, esetleg tulajdonosi arányról bejlenetés.
Helló Szerintem itt a fórumon kicsit túlmisztifikálják a shortosok szerepét. Ennél a rv-nél ahol 32.000 db a közkéz amiből kb 20.000 stabil kezekben van, nem sok értelme lenne, és lehetőség sincs shortolni. Egyrészt ahhoz, hogy tudjál shortolni kell lennie valakinek aki lehetőséget biztosít rá: vagy kibocsát egy short certit, vagy ad kölcsön rv-t. Ekkora forgalmú rv-nél nincs értelme short certit kibocsátani, ha meg kölcsönad azzal azt éri el hogy saját rv csomagja értékelődik le. A Mészáros és egyéb speka rv-nél a shortosaokat hibáztatják az árfolyamesésnél, de sztem egyszerúen csak adják a rv tulajok.
Jól gondolod. Sokan nem short lovagként járunk ide. Bízzunk, hogy jó lesz az alakuló cég. És ez az árfolyamban is megmutatkozik eløbb vagy csak utóbb.. Kitartás. Valaki említette a sávos kereskedést. Azt jónak tartom (kisebb kockázat, kisebb vagy nagyobb nyerô).
nagyon szeretem az összeesküvés-elméleteket, de itt ma ordítóan kilógott a "lóláb" és nem gondolom, hogy 30 darabos diktálja a piacot valamiért ma sikerült neki, szinte teljes közömbösség volt a kereskedésben a 30 darabosnak miért nem jó magasabban adni? nem értem illetve akkor értem, ha ez a célja viszont azt gondolom, sokan mások érdekeltek vagyunk nem lenyomósdiban de lehet, rosszul gondolom és mi most az aktuális cél? --kérdezed --- tegnap hogy lehetett 38800? tegnapi aktuális cél volt?
Lehet, hogy itt van árfolyamtorna egy ideig, nehogy elszálljon nagyon az kapitalizáció, gondolva a majdani befektetôre. Fene tudja mi most az aktuális cél. Ügyesek kereskedhetnek. Javallott :)
szerintem az egy rosszakaró a papírban, aki nem a 34000-es vevőnek áll be eladni, hanem nap végén 32000-en ráadásul figyeltem , szerintem magára borította 31800-on, --- épp 30 darabot borított--- és beállt nap végén 32000-en eladni remélem, holnap megtanítjuk "kesztyűbe dudálni" :)
Sztem ő nem feltétlenül “rosszakaró” inkabb veszegetne még, csak nem akarja, hogy idejekorán “elszalljon” az arfolyam. En azt gondolom gyűjtögetni akar és komoly mennyiséget vásárolni. Tegnapelőtt pl azert nem tudtak lenyomni mert tobben vásároltak nagyobb mennyiseget.
remélem, ti is láttátok a "lenyomókát", újra akcióba lendült amikor nap végén jött egy "megmentő" és felkötötte 33600-ig, nem állt be eladni, megvárta a nap végét, hogy "beterpeszkedjen" eladni 32000-en a 30 darabját na mindegy, legalább tudjuk, hogy egy rosszakarója biztosan van a papírnak drukkolok, hogy ne tudja tovább alázni a papírt
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)