Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igen Est most úgy tűnik parkoló pályára kerül egy darabig, aztán lehet pont most gyorsulnak fel a folyamatok.Ki tudja. Azért még nem temetném, az Öreg még a túlvilágról is csinálhat egy nagy dobást...
Én hiszek a plotinusban :), 2 hete adtam el nagyobb mennyiségű EST-et, eddig úgy tűnik jó döntés volt. Nem volt ma időm a tőzsdére figyelni, délután ránéztem láttam, hogy akciós, gondoltam bővítek, de egyébként napok óta így megy, hogy csak akkor lehet mennyiséget venni ha nem állsz be a könyvbe hanem kiveszed az eladói oldalból. Ha simán beálltam 1 percen belül elémállnak, sokszor 1-2 darabokkal.
Azt latom, ahanyszor berakok egy combosabb veteli megbizast (35000 200) rogton elemallnak. Sztem is gyujtogeti valaki , nagybefekteto de eleg raerősen, nem kapkodva.
Az emelkedést tényleg nem, de a le fel csapkodást igen. Egyébként ha jól emlékezem 44 körül Te is realizáltál. (És az vesse ránk az első követ aki nem így tenne)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)