Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ez olyan most mintha a szakadék szélén állnánk. Vettem már többször így, túlnyomórészt combos nyereség lett, de volt amikor nem jött össze, szóval még ez se tuti sajnos. Ez az a helyzet amikor üvölt az ösztönállat az emberben, hogy ADD_EL!
Rástresszelt mindenki, hogy nem lesz bejelentve holnap semmi érdemleges - új befektető. Szerintem se, átveszik a céget, megfelelő jogi lépéseket végigjátsszák, olvashatjuk majd, hogy cégbíróság bejegyezte, tudatjuk befektetőinkkel a Társaság új stratégiáját, stb, stb. Ahogy az lenni szokott. Aztán esetleg olvashatunk majd közleményeket, hogy 5%-t vett ez, 10%-t amaz, X zrt átlépte a 20%-t - ebből lehet tudni, hogy nem ebek harmincadjára van hagyva a cég. Gondolom.
nem értem ezt nagyobb db számok alig vannak egy embernél eladásban és rengeteg az 1-8 db . a legnagyobb tétel 110 db volt ma és kgy előtt felfelé nyomják általában- egy kis árfolyam karbantartás miatt.
Ez a nehéz egyébként, benne is legyek, mert látni vélem az eljövendő emelkedést, meg ne is legyek benne, hogy az áresés ne érintsen. Ráadásul ez nem egy otp, hogy ki-be ugrálhatok amikor akarok.
Bár a zabszem nem menne (...) be, de részletekben újjáépítem a pozit. Persze lehet, hogy visszaadok valamennyit a piacnak... Olyan sokszor volt már, hogy komolyabb fel előtt azért beverték.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)