Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Igen gondoltam rajuk en is. A mai VG-ban olvastam egy cikket a cegvezetovel, hogy eloszor 7-8 nagy befektetonek akarnak eladni 25%-ot, hogy a SZIT-nek megfeleljenek es utana ingatlanalapoknak. A cikk alapjan nem ők tünnek a legvalószinubb, apportalonak, bar kizarni sem lehet. Ha jol emlekszem Alteranal 2-3 honappal Adamosi Ur megjelenese utan kiderult a Wallis.
Esetleg Westend? Mostantól már a magyarországi fejlesztésekre koncentrál a Gránit Pólus Az elmúlt években számos eredményes projektet vitt, és az aradi Atrium Mall átstrukturálásával már nem csak a saját fejlesztésű központok üzemeltetésében ért el sikereket, a jövőben azonban a magyarországi projektekre koncentrál a Gránit Pólus – mondta a Világgazdaságnak Szabó Zsolt, a társaság befektetési vezérigazgató-helyettese. A WestEnd-részvények tőzsdére vitelének előkészületei zajlanak, a befektetési tájékoztató az MNB jóváhagyására vár.
Igen igazatok van azt mégannyira sem néztem. Kicsit tartok tőle, amikor utoljára volt, Nordom egy délelőtt elmentem eddzeni az eddzés előtt +20%-ban egy óra múlva -20%-ban volt:)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)