Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Kerek 6000 Ft-on veszik vissza attól, aki odaadja. 300 ezer részvényre adnak megbízást, ami a teljes részvénymennyiség több mint 50%-a. Nagy kérdés, ezen az áron dobja-e pár nagytulaj, vagy csak a kicsiktől tudnak csipegetni.
Ebbe már semmiképp ne szállj be, mert a nagytulajok is kiszállnak. Olvashatod a legutóbbi bét közleményt is, Zsiday gyakorlatilag 2017 januárban bezárta a boltot. Addig szuper cég volt..
Ha Május 28.-án vettél Plotonius részvényt, akkor a T+2-es szabály miatt, Május 30.-án kerül a birtokodba. Ma már megtörtént az osztalék vágás, azaz osztalék szelvény nélkül forog a papír. Ilyenkor az osztalékkal megegyező mértékűt szokott esni a papír, de itt ez nem történt meg ... Megjegyzés: Aki Máj 28-án vett és ma eladta az nagyon jól járt kb 5% egy nap alatt.
Üdv. Meg tudnák mondani, hogy melyik nap kell utoljára birtokolni a papírt az osztalékhoz - most nem követtem az oszti papirokat. Köszi ha valaki válaszol.
Aki még érdekelt benne, az inkább TBSZ-en vagy normál számlán tartja? Osztalék miatt most jó lenne a TBSZ, de ha kivezetés lesz a vége, akkor viszont az egész TBSZ lekötés borulhat egy papír miatt.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)