Nem, a mozit nem szeretem. Túl hangos, stb. :) Másban kellene segíteni, ha már ilyen kedvesen felajánlottad :)
Sztem nem volt egy nagy kérés, mert nem azt várom el, hogy vki elkészítse nekem / helyettem, hanem hogy HA MÁR VAN neki, akkor ossza meg az adatsort. Sőt, még az sem feltétlenül kell hozzá, just point me in the right direction, you know... package, you know :)
itt van pl. egy olyan weboldal, ami tele van ilyesmi adatokkal:
link
ez speciel főleg: linkek meg sok a forex, de a nagy számok törvénye alapján elvileg akadna olyan, aki kigyűjti a BÉT adatait Excelbe... majd a BÉT honlapján is szét fogok nézni, de 1xűbb volt megkérdezni :) (pláne, hogy egy közvélemény-kutatással is felér kvázi...)
Sztem nem volt egy nagy kérés, mert nem azt várom el, hogy vki elkészítse nekem / helyettem, hanem hogy HA MÁR VAN neki, akkor ossza meg az adatsort. Sőt, még az sem feltétlenül kell hozzá, just point me in the right direction, you know... package, you know :)
itt van pl. egy olyan weboldal, ami tele van ilyesmi adatokkal:
link
ez speciel főleg: linkek meg sok a forex, de a nagy számok törvénye alapján elvileg akadna olyan, aki kigyűjti a BÉT adatait Excelbe... majd a BÉT honlapján is szét fogok nézni, de 1xűbb volt megkérdezni :) (pláne, hogy egy közvélemény-kutatással is felér kvázi...)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)