Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Lehet, hogy csak Viktor értékelte a céget, nem tudni, de ott van a listán. 2011-ben vezették be. Lesz még belőle valami. link
Máshol is követik a céget: link
Lassan elérjük azt az árat, ahol a Plotinus kötvényesek elgondolkozhatnak, nem akarnak-e kiszállni. Egy százezres kötvényért 34db részvényt kaphatnak a cégtől, azaz 2941Ft felett már a pénzüknél vannak. Kérdés, mennyi prémiumért mondanának le a viszonylag jó kötvény kamatról. De ha megjelennek, az komolyabb részvény kínálatot jelenthet majd.
Nem csak a mai örömmámor mondatja velem: hosszú távon van fantázia a Plotinus-ban. És eddig jelentős esés nem is volt. Köszönhetően a reálbefektetéseknek, kevésbé számítok arra, hogy nagyobb esések lennének az árfolyamban.
Mielőtt valaki fikázásnak venné a hozzászólásaimat, szeretném leszögezni, hogy nem erről van szó!Én is jó alapkezelőnek tartom Viktort, de azért tőzsdei szentté nem fogom avatni.
"A Plotinust megelőzte Zsiday befektetési tevékenysége, nem csak írt egy blogot."
Ez így van. Ezért írtam én is, hogy nem mosnám össze a kettőt, de azért elájulni sem kell!Topkaiser eddigi tevékenysége a magashozamú , magyar pénzpiaci eszközökre volt alapozva,ahonnan határidős pozikat nyitott.Kis összehasonlítás képpen itt egy link amin a magyar pénzpiaci eszközök hozama tekintehető meg:link
Itt pedig egy másik link amin a Citadella hozamok láthatóak:link
Mivel a jelszó a hosszú táv, így javaslom az 5 éves időtáv összevetését!
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)