Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Egyébként jó lenne egy magasabb ár, de a 150k-t úgyis bedobják neki, azzal meg meglesz az 51% a kivezetéshez. Akkor meg életbe lépnek gondolom a kivezetési szabályok, és ha jól sejtem az se fog magasabb árat adni.
A pasi milliárdos. Szerintem nem nagyon érdekli ez az egész, és a helyében valószínű minket sem. :) Remélhetőleg kiderül, mi folyik a háttérben, én meg holnap rezzenéstelen arccal kiadom az eladási megbízásom.
Nem ellenőrizhető de, én biztosan nem adok el egy darabot sem holnap, úgy vagyok vele, hogy várok, persze, ha nagyon nagy lesz a forgalom, akkor valszeg én is kiszállok (elvileg erre van egy hónapom), de, hogy nem én fogom kezdeni az 100%.
Mit nyerek vele, ha holnap eldobom, SEMMIT.
Ezért gyűjtögettem majd 6 évig? :)
(Ami, szintén biztos, hogy egy esetleges későbbi kiszállás esetén is, mindet nem adom vissza, valamennyit megtartok, csak úgy Zsiday kockázatkezelés módra, annyit aminek az esetleges teljes elvesztése sem tud fájni.)
Az a baj, hogy történik egy váratlan fordulat, amire nincs hihető és elfogadható magyarázat. A kivezetés egyfelől, Viktor kivonulása, a tőkepiaci láb feladása másfelől.
Tegnap a méret növelése, ma a csökkentés.
Ha elmondják, hogy összevesztek Szabóval, vagy Viktor belefáradt és a filozófia jobban izgatja manapság, azt érthető. Hogy drága a tőzsdei jelenlét és nem lehet embert felvenni, az csak kifogásnak tűnik. A jövőkép maga a homály, mintha nem ő irányítaná az eseményeket.
Kérdés például, hogy van a cégnek egy rakat Gspark részvénye, ha azt piacra dobják lemehet az ár 2600-ig is, erre kell figyelni, az jó beszálló/átszálló lehet oda.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)