Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Arra gondolsz, hogy fogja és az összes poziját lezárja és becsukja a boltot a maradékból meg meghagyja magának az ingatlanokat? Ez lehet, ha van annyi cash. De van egy gerincklinika egy kolesz és még pár ingatlan.
Dec. 4-én kiadott jelentésükben, amiről még Portfófió cikk is volt (amiben pont a kockázatokat emelték ki!), 5334 Ft-os saját tőkéről számoltak be. link
Aki e felett vett, annak bizony bőven számolnia kellett a bukta lehetőségével. Hiszen ez gyakorlatilag egy alap, aminek nyilván eleve van egy kockázata, amit ráadásul pillanatnyi eszközérték FELETT vettek, ezzel jócskán többlet kockázatot vállalva.
Aki meg nem is érti ezt, az meg miért tőzsdézik, vagy ha tőzsdézik ennek ellenére, milyen alapon kéri bárki máson számon saját tudatlanságát?
A Nyilasi-Zsiday sztori pontosan mi volt?
Van erről cikk valahol?
Azt tudom, hogy a Nyilasi az egyik legrosszab, a Zsiday meg az egyik legjobb befektetési szakember (mármint az általuk kezelt alap(ok) múltbeli teljesítménye alapján).
De azt nem vágom, hogy milyen pereskedés volt a HOLD Alapkezelő kapcsán.
Mert senki sem értette meg a lényeget. A cég magát nem tudja megvenni teljesen. Gondolom te is érzed az ellentmondást. Van x pénze abból vesz saját részvényt de ez nyilvánvalóan korlátozott.
Tehát aki holnap nem száll ki az könnyen beleragad mert nem lesz kinek eladni a pakkját később. Itt pedig a Viktor dönt majd mindenről. Azt is mondhatja, hogy neki elég a sikerdíja és a cég összes megkeresett pénzét visszaforgatja azaz nincs osztalék. Áll egy cégben a pénzed amit csak nagyon nehezen tudsz eladni (pont ezen kockázatok miatt könnyen lehet, hogy messze lesz az ára akár a könyv szerinti értéktől is) és számolod a virtuális forintokat.
A Fotex tulajok tudnának mesélni, hogy a 2-3e forintot érő részvényt (ennyi az ingatlanvagyon benne) olyan 450 forintért tudott eladni Luxembourgban és ez még jobb helyzet mint ami majd itt lesz. Mert ott legalább van kinek eladni (nyilván Várszegi ül a könyv másik végén és mindegy egyes megvett részvénnyel számolja a nyerőt)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)