Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
1. Tőzsdéről beszélünk, mindenki tudja, hogy van kockázat.
2. Decemberben kiadott egy nyilatkozatot, hogy hahó, figyeljetek, a piaci ár magasabb, mint a saját tőke. Aki ezek után a saját tőke feletti áron vett, az tisztában kellett, hogy legyen a kockázattal.
Valószínűleg egy jó szakember a pszichológia terén jó sok következtetést le tudna vonni mindenkiről itt a hsz-ek alapjn. Mivel "akinek kalapács van a kezében, minden problémát szögnek lát", az, hogy mit várunk, nagyon sok mindent elárul a gondolkodásmódunkról :)
Zsidayról én is azt gondolom, hogy üzletemberként is korrekt, megbízható. Ezért is vagyok kíváncsi rá, hogy mikor lesz szálka "egyesek" szemében... bizonyos maffiózókéban pl. A fejre esett sziklától még azt is valószínűbbnek tartom, hogy már bejelentkeztek nála, egyelőre lófej nélkül...
A Citadella vételi büntető jutaléka alapól 5%, az Alapforgalmazó Zrt-nél meg is lehet venni ennyiért (nincs semmilyen más költség).
Más kérdés, hogy ennek a vételi büntető jutaléknak szerintem messze több a kára, mint a haszna. Mármint a kisbefektetők számára...
Értem én, hogy miért vezették be, csak nem értek egyet vele, mint az alap már meglévő befektetője sem.
Bár ez valszeg' kevés embert érdekel. :))
Ezt az uj irodahazat nem tartottatok jo befektetesnek. Szerintem nem huzott rosszat most sem lehet hogy vannak lesznek berlok.
Pl a varbol kikoltoztetendo intezmenyeknek van mar helyuk?
Igen, miért nem? Ez összefügghet a Tündérszikla kötvénykibocsátásával is, már az sem tetszett, amikor kiderült, hogy azon keresztül tervez ingatlanbefektetést.
Kitalálhatott volna valami hihetőbbet is.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)