Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Miközben a mandarinul írt értékelést próbáltam lefordítani, a részvényt kilőtték. Érdekes kérdés lesz-e beavatkozás. Végülis most sokat költöttünk, gondolom tervben van a srv értékesítés elindítása.
Azért a rendesentől messze vagyunk,de azért....,ja,némi életjelet tényleg ad a papír.Úgy látszik,hogy ez az ingatlan story,megmozgatta egyes kiszállni vágyók és egyes vevők fantáziáját is.
Jó lehet nekünk plusz a fiatal turisták szeretnek társaságban utazni, és egy hostel ideális erre például ha Bp-re mennek valami eseményre. Abban meg biztos vagyok, hogy Bp-n mindig lesznek rendezvények fiataloknak.
Csak akkor adom el, ha hirtelen megy nagyot, és ez a mozgás erősebb, mint amit a saját tőke gyarapodása indokolna. De alapvetően nem erre hajtok, hanem a szokásos tartásra.
Tuti, hogy nem fogunk idén unatkozni:
1, februárban átadják a GSPARK új épületét
2, beindulnak a közvetlen ingatlanbefektetések
3, mindig van valami meglepetés(nagyon okos vagyok)
Eddig is volt Plotinusom :) A 6000-es csúcs után, 5800 körül adtam el, és 5500 környékén szálltam vissza, több minipakkal. Ez most egy újabb ilyen vásárlás volt, és még néhány szóba jöhet.
Áprilisban várok nagy emelkedést, akkora várható az éves jelentés, akkor derülnek ki a részletek a reálbefektetésekről. Ezzel kapcsolatban optimista vagyok. Persze konkrétumok nélkül.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)