Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Féléves jelentésre gondolsz? A Citadella havi jelentéséből is sok minden kiderül majd 12-én.
Emlékeim szerint az ENEFI részvény visszavásárlás a holnapi napon esedékes.
Kíváncsi leszek mi lesz.
Meg akartam nézni az enefi árfolyamát, láttam fel van függesztve. Benéztem a topikjába, számomra nem túl érthető módon folyik ott az eszmecsere. Esetleg tudja valaki hogy mi van? Illetve jól emlékszem, augusztus közepén jár le a kölcsönügylet?
Mindegy, tegnap vettem. 150Ft bvps emelkedésre számítok. És 300 milliónyi megörökölt enefi részvényre...
En nagyon orulok annak,hogy magyarorszagon ratalaltam egy ilyen kivalo,tisztesseges,becsuletes szakemberre mint Zsiday Viktor.
Törölt felhasználó2016. 07. 28. 00:25
Előzmény:
törölt hozzászólás
Szerintem a likviditas is javulni fog idovel.
Ez a ceg szinte mondhatni csak most kezdte.
5 eves kis lulko. Kamaszkent elvileg tombolni fognak a hormonok :)) Legalabbis nagyon remelem.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)