Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Azért érthető, ha valaki most elad. A tavaly év végi nem realizált, nem kis bukó tovább hízik, ott az ENEFI sztory, ami finoman szólva sem egy vételi jel. Viktor folyamatosan csökkenti a kitettségét. Lett egy rahedli saját részvény is.
Mi kell még az? A tőzsdén az emberek jövőt vesznek/áraznak. Az most, rövid távon biztosan nem rózsás.
Szerintem az alap esése csak egy ok. Sokan úgy gondolhatják(én is pl), hogy 5500-ért 1 év múlva is vígan vehetünk. Ezt a véleményemet bármikor megváltoztatom, de csupa kiszámíthatatlan dolog miatt, aminek egy részét Viktor tudja, egy részét még ő sem.
Jelen állás szerint inkább azt látom, van egy nem túl jól teljesítő befalapunk 10% felárral, az előző havi forgalmat nézve évekre elegendő eladó saját részvénnyel. Nyilván bármikor lehet egy bomba meglepi bejelentés, de egyelőre nincs.
Nem értem azokat, akik a BAMOSZon látható esés miatt adják a részvényt. Pillanatok alatt változhat a korábbi pozíció/portfólió, a BAMOSZON látható alap adatait pedig csak utólag látjuk.
Ezek a kisbefektetők veszik, amikor fent van az árfolyam, és tolják feljebb a prémiumot.
Ez egy kockázatos, volatilis, illikvid részvény. Csak hosszú távra.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)