Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ez szerintem indifferens. Mi kölcsön adtunk fix kamatra pénzt, nekünk csak annyi a lényeg, hogy aug 4-én fizetőképes legyen az ENEFI és fizessen is. Akkor fogunk részvényenként 1 Ft-ot. Azt nem tartom életszerűnek, hogy tudna fizetni de nem akar, a részvények nálunk maradnak és a részvény árfolyam meg mondjuk 220 lesz. Mondjuk az is érdekes, mert ennyi részvényt eladni ENEFI-ben kb 30-ig vinné le az árfolyamot.
A jegyzési árnak ebben az esetben nincs semmi szerepe. Amennyiért a cég eladja a Tüszinek jegyzéskor, annyiért vissza is veszi. Csak az számít, hogy később, amikor a piacon eladja külsősöknek a cég (szokásos saját részvény eladások), ez milyen árfolyamon történik. Ez folyik be ténylegesen, apránként, az eladások ütemezése szerint.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)