Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Szep lett a Plotinus befalap mai arfolyama, (1,105774) de az 51xx-es BVPS az durva lenne. Azt se szabad elfelejteni, hogy par nap alatt 5-6%-ot liftezik fel-le. En egy 4800-4850-el elegedett lennek. Remelem nem szall el nagyon az arfolyam, mert a havi fix osszegemert egyre kevesebb papirt kapok mar igy is. ;P
Nem tudod esetleg, hogy a hosszútávra vett részvény pakk is átkerült-e az alapba? (Forrás, Pergy ezek) Szerintem az alap hozamából még lejön az adó és a 20% jutalék is, akkor olyan 100Ft/részvény maradhat most.
Tőkeemelés a részvényeseknek várható idén?
Mivel az Alap termeli egyelőre a profit nagy részét, ezért abból elég jó közelítéssel becsülhető hogy mi történt. Ennek fényében az 5000 feletti számok nyilvánvalóan nem életszerűek, hacsak nincs valamilyen nagy egyszeri tétel
Jó formában vannak a játékosok :)
Látszik ez az alapon is. Így azt gondolom, hogy összejöhet egy kisebb meglepetés a mostani meccs végére.
Sajnos közgyűlésre nem tudtam menni.
holnap kiderül, de lehet, hogy csak holnap után. sok termék kereskedése nem 4-5 óra körül zár, így nem a holnapi, hanem a holnap utáni árfolyamban köszön vissza 2 nappal korábbi mozgás.
pl. nem tudom hol állt a DAX péntek 4-5 körül, ha akkor mg csak 2% körüli mínuszban akkor mára is van benne tartalék mert közel 3% mínusz lett a vége pénteken.
Most néztem meg, 1.1057 lett az áprilisi záró. Pillanatnyi állapot, de elég durva. Kb 100Ft-al fog hozzájárulni az áprilisi bvps-hez. A kispapírok vagy benne vannak abben az eredményben, vagy ha nem, akkor még hoznak némi pluszt.
OK, akkor próbáljuk belőni mi van a zsebünkben. USD HUF is elég nagyot ment pénteken, és ma is, szal talán nem is lesz korrekció holnap... (ha van usd huf shortunk, nekem valamiért rémlik)
ritka jó nap volt a pénteki PLOTINUS/Citadella szempontból, szépen ment fel az olaj, közben zuhant a DAX.
Pont előtte gondolkodtam, hogy a kettő kioltja egymást, olyan nincs, hogy DAX le, olaj meg fel, de úgy látszik csak létezik.
A mai nap alapján lesz egy szép kis korrekció (kedden megtudjuk a mértékét is) olaj -3,6%; DAX +0,84%.
Kérdés mi lesz honlap és azután:)
Dax short nagy resze szerintem megvan az es az olaj emelkedése miatti orosz allampapirhozam eses vitte feljebb a bvpst. A mai linkelt Zsiday nyilatkozat is ezt erősíti "Dax eső trendben"
Lesz 150 e sajat részvény akar 5600 ig is lemehet meg ott is megeri eladni. Rovid tavon nem várok emelkedést. Hosszu tavon jo lehet ha a bvps szepen emelkedik tovabb.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)