Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Mondjuk az is igaz, nem tudjuk mire kellett a pénz, és mennyire volt sürgős, szóval lehet, hogy így volt nekik egyszerűbb. Aztán vagy lesz osztalék addig, vagy nem :). Bár ha ezzel a 1,5 m részvénnyel szavazthat a Plotinus, akkor jó eséllyel meg tud szavazni osztalékot, ha lesz miből.
Viszont ha lenne egy jelentősebb (mondjuk 10 Ft-os) osztalékfizetés, az meg az ENEFI részéről tűnne elég hátrányosnak, hiszen akkor a hozam bőven éves 10% fölött lenne rajta.
2011-2012 körül írtam nekik levelet, hogy semmiféle hátránnyal nem járna, ha beleírnák a portfólióba a részvények bekerülési értékét. Ezt 1-2 negyedéven keresztül meg is tették. Akkor derült ki, hogy a pannergy csomagot 800 ft körüli szinteken vették, vagyis milyen rossz vásárt csináltak vele. Utána a bekerülési értéket kivették az ismertetőből.
Addig lesz egy osztalékfizetés,
ami ezek szerint jelentősebb lehet, mert ekkora hozamért ilyen mértékű kockázatot vállalni felelőtlenség, Viktortól pedig szokatlan.
Vagyis ott kell lennie az osztalékhozamnak is a számításokban.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)